Ofte Spurte Spørsmål

Hvem kan bestille?

Vi gjør kun salg til frivillige organisasjoner, idrettslag, foreninger, skoleklasser og andre som gjør dugnad til felles inntekt. Enkeltpersoner kan bestille om de representerer en gruppe/lag/avdeling innen en organisasjon. Den som bestiller må være minimum 18 år. Ved større ordre (over 30.000 kr / 600 forpakninger) ønsker vi primært en bekreftelse fra hovedorganisasjonen på bestillingen.

Hvilke antall kan vi bestille?

Minimumsordre er 50 forpakninger. Man kan bestille pr. 10 stk, altså 50, 60, 70 forpakninger osv. Vi leverer fraktfritt.

Hva er leveringstiden?

Litt avhengig av hvor i Norge du ønsker tannbørster levert, så er leveringstiden normalt 2-8 dager. Kontakt oss for detaljerte leveringstider.

Hvordan betaler jeg?

Vi sender faktura når varene leveres. Du har 30 dagers betalingsfrist, slik at du rekker å gjennomføre dugnad før du må betale. Vi forbeholder oss retten til å gjøre kredittsjekk av den som bestiller.

Er prisene inkludert MVA?

Ja. Alle våre salgspriser er inkludert MVA (merverdiavgift) på 25 %. Det betyr at en forpakning med SupporterSmil Tannbørster (4pk) koster 40,00 kroner + mva 10,00 kroner, totalt 50,00 kroner.

Hvordan lager vi etiketter?

Forsiden på forpakningen har plass for å formidle hvem som gjennomfører dugnaden under ledeteksten «Du støtter:». Her kan du klistre på egen etikett som forteller hvem og hva man støtter. Men det fine er at vi gjerne lager etiketter for dere! Vi sender etiketter med hver forsendelse gratis om du forteller oss hva vi skal skrive. Det er plass til 2-3 linjer med tekst, evt. enkel logo. Eksempeltekst: «Skoletur for klasse 8C ved Skjetten Ungdomsskole». / «Deltakelse Norway Cup for Stranda Fotballklubb». Spør oss om teksthjelp! Ønsker du å lage etiketter selv, så anbefaler vi dere å gå til anskaffelse av etiketter og bruke Word til utskrift.

Kan vi returnere usolgte produkter?

Ja. Vi aksepterer returer av uåpnede forpakninger. I hver eske er alle forpakninger plastpakket sammen 10 og 10. Denne plasten må være uåpnet for at vi skal akseptere retur. Dere må selv betale returfrakt (til vårt kontor i Tromsø). Vi aksepterer kun returer innen 30 dager fra dere har mottatt varene.

Er det andre spørsmål du har, så ta kontakt med oss.