Fauske 8. desember 2018: Finneid IL Jenter 2005 selger SupporterSmils tannbørster på Stand som dugnad til deltakelse på fotballturneringer.

16 fotballjenter tjente 46.800 kroner

Dugnadssuksess på Fauske: Fotballaget Jenter 2005 i Finneid IL gjennomførte salgsdugnad med SupporterSmil før jul. Salget endte på 650 forpakninger med Tannbørster av Bambus, med  en fortjeneste på nesten 3.000 kroner for hver av spillerne. Innsamlingen bidrar til at fotballjentene kan dra på større fotballturneringer.

– Vi stod blant annet på et kjøpesenter før jul og da solgte vi 175 pakker på 5 timer. Jentene opplevde også at produktet er lettsolgt. Og tannbørster har man alltid behov for, forteller Morten, initiativtakerent, stolt og veldig fornøyd til SupporterSmil.

Nå har de også begynt å spare til deltakelse Scandia Cup i Trondheim 2020.

– Vi tenker at dette gikk så bra at vi planlegger nå også salg av tannbørster flere ganger i året. Flere som har kjøpt har spurt oss om å få kjøpe mer, så kanskje må vi få laget en ordning med abonnement, avslutter fotballpappaen.

Test selv: Få tilsendt gratis vareprøve.

Fauske 8. desember 2018: Finneid IL Jenter 2005 selger SupporterSmils tannbørster på Stand som dugnad til deltakelse på fotballturneringer.

Fauske 8. desember 2018: Finneid IL Jenter 2005 selger SupporterSmils tannbørster på Stand som dugnad til deltakelse på fotballturneringer.